Hoe te om het juiste industriële controlelcd scherm te kopen?

December 20, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het juiste industriële controlelcd scherm te kopen?

De industriële die controle LCD is een vertoning voor industrieel controleproces of materiaal wordt gebruikt. Het belangrijkste verschil tussen industriële vertoning en burgerlijke of commerciële vertoning is dat het shell ontwerp over het algemeen volledig stalen ontwerp is, en het paneel is verdeeld in verschillende materialen zoals gewoon ijzerplaat, roestvrij staal, aluminiumplaat, enz., met speciaal ontwerp van stofdicht en schokbestendig. Het industriële ranglcd scherm wordt gebruikt. In het geval van hoge milieu-eisen, denk na gebruikend het breed temperatuurlcd scherm. Momenteel, slechts zijn enkelen buitenlandse fabrikanten van dergelijke vertoningen, is de prijs duurder. Industriële LCDs worden hoofdzakelijk gebruikt in interferentie op hoge temperatuur, sterke, sterke trilling en andere ruwe milieu's. Hoe te om de juiste industriële LCD vertoning te kiezen?

 

Volgens de verschillende installatiemethodes, kunnen de industriële controlelcd vertoningen worden verdeeld in: ingebed, gepast de plank, open, de wipschakelaar, enz. aan Om juiste industriële LCD te kiezen, zou u van ruimte, het bekijken hoek, leesbaarheid, duurzaamheid/betrouwbaarheid, enz. moeten verkiezen.

 

1 gezichtspunt

In een typische industriële omgeving, verkiest de exploitant de vertoning bij een schuine hoek eerder dan een positieve hoek te bekijken. Daarom is het belangrijk om het beeld vanuit verschillende invalshoeken (omhoog, onderaan, linker, juist, voorzijde, en achter) zonder vervorming of verkleuring te bekijken. Verscheidene technieken zijn gebruikt om de schuine het bekijken hoek van LCD monitors te verbeteren. Sommige op omgeving-gebaseerde technieken bereiken 80° omhoog, 60° neer, typisch 80° links, en juiste 80°. Deze perspectiefmeningen volstaan voor vele toepassingen, maar sommige toepassingen kunnen grotere perspectiefmeningen vereisen. Kunnen de industriële LCD van Huatianxinke monitors aangepaste full-view hoek (85°) industriële LCD monitors voor diverse industrieën verstrekken om te kiezen van.

 

ruimte 2

LCDs worden ontworpen draagbaarder om te zijn en kunnen het werk buigzaam steunen dat eerder slechts door duur materiaal in dezelfde omstandigheden kon worden gedaan. De industriële LCD vertoningen worden momenteel veroorzaakt uit 6,4 duim aan 42 duimreeks, die industriële LCD vertoningsgrootte kan verstrekken geschikt voor diverse industrieën.

 

leesbaarheid 3

De leesbaarheid is een ander hoogtepunt van LCD monitors. Belangrijk, moeten de vertoningen in industriële toepassingen duidelijke en nauwkeurige visuals vanuit veelvoudige invalshoeken in een helder aangestoken milieu steunen. De meeste industriële omgevingen worden omringd door helder licht, dat een uitdaging aan de leesbaarheid van de vertoning vormt. Helderder het milieu, moeilijker is het om de LCD monitor over te brengen. Één oplossing om de leesbaarheid van LCDs in heldere vertoningsmilieu's te verbeteren is contrast zonder stijgende machtsconsumptie te verhogen. De technologie van de reflectiecoëfficiëntvermindering is voordelig in het benadrukken van industriële omgevingen. Een weerspiegelende vertoning heeft zowel transmissie als bezinningskenmerken. Enkel aangezien het in een donker milieu kan worden bekeken door backlighting, en ook de weerspiegelende eigenschappen vermeldt, zodat heeft het uitstekende leesbaarheid in een benadrukt vertoningsmilieu. De industriële die vertoningen door Huatian Xinke worden aangeboden kunnen de vereiste helderheid voor industriële LCD monitors verstrekken geschikt voor de verschillende industrieën.

 

4 duurzaamheid/Betrouwbaarheid

De weerstand tegen temperatuurveranderingen en trilling is een belangrijke overweging in vertoningsselectie voor moderne industriële toepassingen.